Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en drömfilm

Det var om natten
som i en dröm

ond

du vände ryggen till
tog som farväl

i den drömmen
var inte mina ord

bara min saknad
som såg dig gå

som en drömfilm
där mina repliker
raderats från manus

såg jag dig gå
bara gå

genom tystnaden




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-06 17:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ordet "som" är laddat med innebörd vid läsning av den här dikten om maktlöshet och uteslutning.
2020-11-07

  BenGust VIP
Maran rider när man på nåt sätt blir låst
och inte får fram det väsentliga.
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP