Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Firework

Hälsar mörkret
Njuter av kåtlåtar
Rubinrött vin
Och tända ljus

Tankarna är förbjudna
Tonerna eggar
Låter mig leva

Känna

Den vakna kvinnan

Tillåter mig vara
Sexig
Varm
Vild

Om så bara i fantasin

Blundar
Önskar

Vara allt det där

Ett fyrverkeri

En riktig stjärnsmäll
I ett längtande universum




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-06 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish