Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastfrusen

Jag har bara
tillgång till
en del
av dig

Resten är
inkapslad,
fastfrusen,
hopskrynklad

i ett rum
utan väggar

I en tid
utan
ramar

I en sång
utan ljud

Jag undrar
var du är




Fri vers av Seasons VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-06 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint...
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP