Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaustrofobi

Kroppen
trång

inget utrymme
för att
fly

jag vill tänja ut
denna
fastklistrade hud

jag vill inte
vara
bunden
hämmad

endast
befriad

svävandes
utan tvång




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-07 00:04



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, ja tänk om man kunde fly
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader