Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan jag göra något mer för att underlätta? Viktigt Kristjan är ett namn bara.


Har jag skrivit något fel?

Det känns som en stor tyngd vilar på mina axlar.

Det finns ingen hjälp att få, jag måste ordna upp
alltihop själv och om jag ber om hjälp, så är dom
andra som får hjälpen, ingen tycks tycka om mig.

Jag är orolig och undrar ofta om jag berättar rätt.

Det är ingen som pratar med mig.

Så ensam är jag att jag undrar om jag är en Alien.

En övermänniska, eller kanske en undertryckt en.

Alien, en främling på vår jord.

Nu har jag försökt skriva för er allt jag kan
undrar om jag ordnat upp allt nu, eller ska
jag sms till Kristjan och fråga honom igen?

Det är precis i den ändan som..

Äsch, nu har jag väntat så länge..

Och jag har inte kommit någon vart i detta.

Det räcker med ett ja eller nej på min fråga.

Sen kan jag gå vidare och ordna upp resterna.

Det är klart jag fattat, men varför skriva om det?

Ni är ju de enda som ingriper, lättar upp det hela.

Känner ni Kristjan?

Har vi gemensamt intresse?

En sak som är viktigt att förändra är..

Vi tar det sen.

Polisen kan inte utreda detta svåra som är i mitt liv.

Vem har ställt till detta elände för mig, för oss?

De som bestämde, de som jag varit tvungen att lyda.

De som inte längre finns i mitt liv, de som nu säger
"-Du får göra som du vill."
Skakar på huvudet, vad finns mer att göra, efteråt..

Är ni klara nu? Har ni fått greja färdigt med mitt liv?

Ok, så står man nu här helt utlämnad och hoppas
på att rätt människor läst min i nöd hjälpsökning.

Och jag tänker på Gud, nu kan jag bara Tro.

Hur många svikna kvinnor och barn finns det?

Som tvingats att lyda samhället och familjen?

Hur många ger sitt liv för att försöka ställa till rätta?

Varför kan inte mammorna bli lyssnade på?

Varför får bara de som
kryper för andra hjälp?

Säg mig, vem mer ska jag krypa för?

Allt var lugnt tills jag blev gravid och fel man sa:

"-Man ska inte lyssna på gravida kvinnor
för det sa barnmorskan till mig." sa han..

Suck.

Tack för ni lyssnat till min klagan.

Ska inte klaga mer.

Jag har ju allt.

Nerskrivet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-07 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP