Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

 

hur jag

satt där

vid min älv

talade till livets vatten

när skogens mossa sa

klä av dej

lägg dig

på mig

så tinar vi

stenens hjärta

en fågel flög förbi

 

doft från ett vingslag




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-07 07:22



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så vackert och enkelt
2020-11-11

  Eva Langrath VIP
Vacker sökande text.
2020-11-09

  Nina Nightwish
Åååh.. så underbar, fin text
2020-11-09

    ej medlem längre
Vilken vacker plats dina ord tar i rummet, i rymden och bär, precis som tro kan.
2020-11-08

    ej medlem längre
Oj, så vackert!!!!
2020-11-07

  AiA Maria den fria

Himlafröjd

Befrielse

Vackert

Vackert

Vackert


Tack!
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö