Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogripbar

min första förälskelse
utan varken början eller slut

bara ett ogripbart hjärta
som sakta upplöstes i min hand
som sand rinner mellan fingrarna




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-08 16:45



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Åh, så skört!
2020-11-11

  Bodingen VIP
Poff, där satt rubrik och text som en smäck. Galant.
2020-11-10

  Kungskobran VIP
Den första förälskelsen glömmer man aldrig, de andra finns kvar om än svagt.
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP