Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmorgon

Solens strålar smeker
Marken klädd av löv
Ljuset i daggen leker

En doft av höst
En vacker morgon
Skänker lite tröst

En frid för sinnet
Att få se detta vackra
En bild för minnet

Frisk och klar
Njut av stunden
Hösten är underbar




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-07 11:21



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så vackert diktat om hösten
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP