Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du vet för mycket eller för litet är du i riskzonen.


Ändring av beteende mönster

Om du vet för litet
finns risken att du
fastnar i spindelnätet.
Om du vet för mycket
måste du fångas och
tystas.
Räddaren kan vara sann
eller falsk.

Förändring av mönster
och rutiner tar sin tid.
Lyssna på experterna
och lyd råden så är du
räddad!?

Se till att vara uppdaterad
så du gör rätt!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-07 14:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att veta för mycket är alltid farligt
med sanningen måste man handskas varligt
2020-11-08

  danne //
Klurig text som livet känns vara ibland men en grej kanske man får ha med i åtanke ... tänker åtminstone jag och man försöker leva upp till det måttet..

Är att det aldrig riktigt dansar i samma spår ...steg kanske? man får se allt som något nyanserande ... trots mitt naiva tänkande ;) vill liksom motgångar leder till framgång lite yin yang ..


2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP