Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergen de blå

De blå Kilsbergen

tycks nu sväva med molnen

Vägen skär genom




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-07 17:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kilsbergen är nytt för mig.
"Sväva" är väl valt målande ord
i denna omgivning. Dikten lyfter
så att säga.
2020-11-07

  Kajan VIP
Tre koncentrerade pennstreck känns raderna som, effektfullt.
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP