Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är en duk

Du levde minns jag
unga ben, ynglings sinne
urtro och urkraft

trivs du i skuggan,
parkerad halvvägs framme
eller spritter det?

Dagen är en duk
på heltid livsstidsanställd
öppna ny färgtub

dukar och penslar
ett dagligt funnet syfte
dagdrömmerier




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-11-07 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP