Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett särskilt tillkännagivande.


Trumpology

Nu visar Jättebäbisen
over there
vem han verkligen är
en dålig förlorare
som sitter i sandlådan och gråter

"Någon har tagit min hink-å-pade"
och tårarna flödar ner för hans rosafärgade kinder

"I'm the Prez!" says he.

Men någon av vårdarna som sitter nära Lådan känner en
särskild doft.

"Kom nu Trumpen-lille, så skall jag byta dina blöjor!"

"Sen skall jag vyssa dig och vagga dig".




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-07 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP