Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hear my Train A comin'

Sitter åter här
på ungdomens tågstation

rälsen sjunger tungt
av blåriff
i ett ödsligt sken

bara jag
och en gitarr
på en sliten träbänk

kaffet som kallnat
för länge sen

jag väntar på det tåg
som redan gått

i en stad
jag aldrig kom till

då när jag hade
Jimi Hendrix huvud
runt min hals

var blev det av?




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-07 19:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
inte en av hendrix bästa, tycker jag.
2020-11-08

  SatansSon VIP
jo nu ser jag dem alla. bra diktat. inspirerat av en blueslåt?
2020-11-08

  BenGust VIP
Tänker osökt på Simenons bok "Mannen som såg tågen gå förbi". Men än lär det nog finnas ett och annat tåg att vänta på. Kommer smått ihåg Hendrix version.
Månntro där han satt på en pall och lirade akustiskt. Stilig blåriffsdikt.
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP