Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax lite gladare (Min klimatkamp 7/11)

Nej jag vågar inte jubla. Inte förrän alla röster är räknade (och i förekommande fall omräknade) och elektorerna har sagt sitt och den valda presidenten har flyttat in i Vita huset. Men ett litet "yes!" törs man väl säga? Och USA kommer att återinträda i Paris-avtalet. Yes!




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-07 19:09



Bookmark and Share


  Burn

Jag jublade rejält på CNN:s forum! Nästa riktiga jubel blir när elektorerna har sagt sitt, då är det klart, då blir Biden automatiskt ny president 20 januari även om Trump vägrar erkänna det. Och ja, USA tillbaka i Parisavtalet - så otroligt bra!

För fyra år i alla fall, för en medarbetare till dumjäveln var säker på att han kommer att sikta på Vita Huset 2024 och om han vill göra det så kommer han med säkerhet att förgifta och söndra i USA så mycket han kan de kommande fyra åren. Bara att hoppas att republikanerna verkligen skärper till sig nu och vågar står upp mot idioten på allvar så att de kan få fram en lite mer psykiskt frisk kandidat.

2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP