Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stod mitt emot mig

Du stod mitt emot mig
med solen i ryggen
i motljus

Jag såg inte ditt leende
Ditt ansikte var bistert
Nej, sorgset

Jag försökte sträcka
mina armar mot dig
Men, jag var förlamad

Jag visste ju inte
vem du var…

©bo.rackson2020




Fri vers av bo.rackson
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-11-07 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson