Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett lönlöst motstånd

Natten kom som den brukar
den gör inga undantag
Brutalt föll den över mig
omöjlig att undvika

Febrilt letade jag dess mening
sökte i alla väderstreck
Mitt motstånd var lönlöst
räckte inte till

Samtidigt i en annan del
av min trassliga själ
Ett inre väsen väcktes
i dess irrgångar

Hur kan jag veta när
friden kommer
Måste den förtjänas
i en omöjlighet

Är natten ett måste
utan undantag
I ett lönlöst motstånd
omöjligt att undvika

Är detta nyväckta
inre väsen
svaret på den eviga
frågan…

©bo.rackson




Fri vers av bo.rackson
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-11-07 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson