Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryddade med längtan

Får man oron på köpet
eller kostar det extra
Ingår mardrömmarna
kryddade med längtan

Lämnas garanti eller
får man själv bekosta
eventuella reparationer
kryddade med längtan

©bo.rackson




Fri vers av bo.rackson
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-11-07 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson