Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlan vid Vänern

Vid Vänerns södra strand
ligger lilla Vänersborg
som en pärla, javisst en skatt...

Dit åkte jag idag
gjorde mig en lördag
som var tillfredställande...

Jag fick spela piano - mina egna melodier
på Röda Korsets Second hand
Där hittade jag ju oxå ett par söta öronpärlor
för blott en tia -- som passade mina öron.

Så, jag får säga att jag är nöjd med dagen...
Å imorron --- blir det fjord-dopp å bastu...

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-11-07 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP