Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad den avståndstagande A.Tegnell och Stefan L.


Den ekologiskt hypomana naturdiktens algoritm


inte hänga läpp

utan handskar och munskydd

bli ett med flocken




Bunden vers av Horace
Läst 69 gånger
Publicerad 2020-11-07 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace