Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens enda kön


manlig poesi

eller dikter av kvinnor

vad är vad och när




Bunden vers av Horace
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace