Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygplats

Jag döljer mig bakom en skör mur,

andedräkten tecknar fönstret vitt.

Vita läppar, vita knogar,

osynliga tangenter spelas.

Jag är omgiven av holmar.

Men här är ingen öbo.

Var och en av oss har skjutit upp,

ett rymdskepp,

för att tömma oss på en gammal smärta

och vi har sett hur himlen

sakta slets sönder.




Fri vers av sargassosea
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-07 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea