Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To my brothers and sisters in arms


Wake up, join the party of decent and heal


all over U S

reconciliation now

not a day of war




Bunden vers av Horace
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-07 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace