Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksminnen

Andas tystnad frusna andetag

Känslan av saknad gör sig påmind

Minnen finns alltid som fyller hjärtat

Med längtan

Andas tystnad och svaga ord 

Som viskar i mitt inre

Saknar dig saknar dig

 

Om och om igen gör sig meningen påmind

Vi kan inte gömma eller glömma

De som skapat en plats i våra hjärtan 

Utan bara lära oss att leva med saknaden

Genom att andas tysta andetag 

Fulla av frusna ögonblicksminnen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 06:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En bra beskrivning och bra berättat om saknad!
2020-11-10

  ULJO
Ömsint om saknad
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP