Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonskam

Vad är det som gör att jag hör din röst
att jag minns exakt hur den låter?
Jag vet att det inte kan vara vi
det är därför jag inte ens gråter

Vad är det som gör att jag bara vet?
Jo, jag hör ännu hur folk skrattar
Det trots att jag aldrig berättat nåt
men jag tror ändå alla fattar

Vi kan inte älska varandra mer
vi kan inte ens vara vänner
Kan aldrig en stund vara ensamma
alla måste se vad vi känner

Det spelar visst roll hur jag älskat dig
jag visste vad jag ville göra
Jag visste också att det inte gick
men det ville du inte höra

För varje litet andetag jag tar gör det ondare i magen
och jag kan alltid känna dig för du sitter i hjärtslagen

Och sommar jag drömmer jag jämt om dig
vad är det för något jag saknar?
Nej, det törs jag inte ta reda på
jag skäms som en hund när jag vaknar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-07 23:04



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP