Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Inte en helt vanlig Svensson

Sitter här i din tshirt och fryser,
undrar vart du är, hur det går för dig.
Jag knäpper mina händer,
ber en bön,
det känns som du behöver den.
Jag ber att förbindelsen ska lätta,
att ljuset ska hitta dig,
omfamna dig och ge dig ett nytt liv.
Jag minns dig som en otydlig teckning, som en vind.
Du berörde mig, men något var trasigt i dig.
Därav alla mina tankar,
och böner om dig till himlen från mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-08 01:02



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Fint. Vemodigt, men ändå hoppfullt på nåt sätt.
2022-10-07

    Askanden
bön är bästa medicin
enclosed by light
som en varm kofta
2020-11-08

    ej medlem längre
Att be för någon kan förbättra mycket och Gud älskar sådan omtanke.
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann