Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens djur

Vilda hästar finns
På fjälltopparna står de
Överser jorden.




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-08 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan