Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte hittar orden

När jag inte hittar orden för vad jag ser i dig
Kan inte mer än sig att jag älskar dig
Om du skulle ta åt dig av det
Som att du skulle vara osäker på det
Du kanske har dina skäl
Hatar att jag älskar dig ibland
Då du får mina känslor att koka över
Du får som hela mig ur balans

Låter tårarna falla
Räcker som aldrig riktigt till
Når liksom som aldrig fram
Vet ju aldrig vad du vill
Som om ljuset inte längre finns
Men du finns överallt jag går
tills mitt hjärta slutat slå
Du är ljuset som aldrig brinner ut

Blir som en annan sida av mig
Som jag kommit till vägens ände
Hjärtat som ett krossat glas
Som om du stuckit hål på en ballong
Som om all min kraft sugits ut
Som sanden i timglaset tagit slut
Vet att du aldrig skulle förstå
Du med livets låga i din hand

Himmelens stjärnor som borde plockas ner
Som svaren jag alltid sökt
Munnen till visdomens källa
Av dig det skulle finnas fler
Vad du än säger eller gör det berör
Då inget sägs eller görs så jag långsamt kommer dö




Bunden vers av Lidde
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-08 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde