Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfuskets omfattning

 

- Hur många döda har röstat på Biden?

- Mer än fem miljoner. Resterande 70 miljoner är utomjordingar.

- De här som firar ute på gatorna, är de också utomjordingar? 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-08 09:23



Bookmark and Share


    Askanden
trump får anlita ghostbusters istället för advokater.
2020-11-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra satir!
2020-11-08

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP