Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Uti bonnlandet)


Förändrad sedvänja


Han minns att farfar
brukade bjuda brännvin

Som sörplades upp på kaffe
fat i stora salen vid 70-talets
Början


Nu bjuder han besökarna
På handsprit istället. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-08 21:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänk, nu åker ju
vi alla dit på sprit
även den som sägs
vara vit...
2020-11-10

  Bodingen VIP
Ja det är ju tanken som räknas...mäsk-tanken kanske ;-)
2020-11-10

    ej medlem längre
Fin text, med roligt och oväntat slut!
2020-11-09

  Scarlett Miryam VIP
Enda spriten jag tolererar!
(Hälsa farfar detta? Om besökarna inte är så talrika nu, efter upphört brännvinsbjud...)
2020-11-09

    Lena Staaf VIP
Fast det finns de som inmundigar handspriten...
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP