Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pimme höll fan inte heller

Som födseln själv
Lovar allt,
Men inte håller
Det Den lovar
Som Ane Brun
Louise Gluck, Glick really
Kieslovski med sin Blåa
Eller Hon som glittrade
Men sedan vulkandog
Fan fan fan
Som Pimme inte heller
Höll




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-08 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP