Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling & jag

Åkt i den här bilen länge nog
känns som vi kommit
till vägens ände

vägen har både varit rak och krokig
men vi kom ur dimman
två ensamma hjärtan
på väg alltid på väg

jag bara följde med
vart resan tog mig

trummorna slog och livet lekte
sen blev allt svart rakt in i en bergvägg
det tog så hårt och så länge

vägen har både varit rak och krokig
men vi kom ur dimman
två ensamma hjärtan
på väg alltid på väg

jag bara följde med
vart resan tog mig

älskling håll mig hårt
jag varken kan eller vill
falla igen

vägen tar mig bort
mitt äventyr har bara
tagit sin början




Fri vers av Neal
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-11-08 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal