Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kommer

Andetag
för
andetag

Steg
för
steg

Vecklar
livet
ut sig

Naturen
grönskar
Leenden
tar form
Vågorna
rör sig igen

Inget förblir
sig likt

När livet
börjar hända
på nytt




Fri vers av Seasons VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-08 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP