Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heart broken


jag tänker och tänker, tankarna tar aldrig slut..
jag mår dåligt var dag, jag saknar hur det var förut

jag vet inte vad jag känner för är vilsen i mig själv
behöver dig som fan men ligger och gråter varje kväll

vissa val är extra svåra och men man måste ta beslut,
alla val har konsekvenser jag tvivlar nån minut

men utan dessa val kommer man aldrig vidare
är trött på all negativitet vill inte lida mer




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-08 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen