Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Babylon"

Läs av kärnan i äpplet,
som skapades
för din skull,

Långt från Babylons hängande trädgårdar,
för din skull
fallfrukt

© Christer Johansson 2020-11-08




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-08 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten