Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktiskt

 

Jag ser dig faktiskt gå där. Din raka 

rygg och din trygga tro på livet. 

jag går faktiskt bredvid dig ikväll 

och våra ögon vilar tryggt vid 

horisonten. 

Jag hör dig faktiskt säga alla de ord 

jag trodde att du hade sagt mig. 

Min hud hänger jag av och för en 

kort stund känner jag faktiskt 

livet. 

Gud vinkar genom rutan på det 

där tåget som tar dig fram i ditt 

land och för ett ögonblick förstår 

jag att vi aldrig skulle skilts åt. 

Jag hör dig faktiskt konstatera att 

jag aldrig borde ha flugit så högt 

att jag tappade bort min svindel 

 

mig själv instämma.  Men

inte Sorgesamt och suckande utan 

faktiskt glatt och uppfriskande fnittrigt. 

som om du faktiskt trots det kan älska. 

såsom vi aldrig älskat mer. 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-09 00:03



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så vacker och berörande text
2020-11-10

    ej medlem längre
Drama, uppriktighet och begär.
Mycket sagt mellan raderna. Gillar den här.
2020-11-09

  siv birgitta.a. VIP
vacker skrivit tack
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP