Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkall tid.

Det smakar kyla
En rå men ändå frisk smak
När jag andas in djupt

Mörkret är påträngande
Olusten kryper inpå
Att uthärda
Är det jag har som återstår

För varje år som går
Är den här tiden
Den tid jag bävar
Som jag ryggar tillbaka inför

Jag vill inte
Orkar inte
Men vet innerst inne
Att:

När det vänder
När ljuset återkommer
När solen återigen värmer
Min frusna själ

Då vill jag leva
Andas lätt igen
Kasta bort långkalsonger
Tjocka sockar och underställ.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-11-09 07:11



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
jag håller med dig tack
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP