Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


828.Världens harmoni...

Världens harmoni...i balans...för vem...???


1.under presidentvalet i USA konstaterades mängder
av lurendrejeri,bland annat kastades respublikanska
valsedlar likt toalettpapper,i den demokratiska
skräppapperskorgen...OCH...för cocktail-#röster av
de döda själar#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.och ordet # farisé #...öppnade sin klara definition...

3._JESUS ??KRISTUS _ RÖST _ under 21 århundraden_
tillhör M.P.Donald Trump Röst_ som inte
/heller/ passade i fariséernas domarkrets

...MEN...

4.*GÅTFULL SATELLIT LIMBO RÖST
DEN _ ABSOLUTA _ RÄTTVISAN _
VÄNDER _UT_OCH_ IN MYSTERIETS
INSIDA _ I TIDEN!AMEN!*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP