Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora som drömmar


Stora som drömmar

Lika stora som drömmar, är mina tankar, när du vandrar, genom mig. Över mig, bort från mig, jag saknar dig, hör du mig?

Min kind, har landat mot ditt bröst för sista gången,
Minns sista mötet, där ute på Arlanda,
Vi skrattade åt inget men du tyngdes ner av annat.

Dina stora varma armar, som skydd mot allt det kalla
Du behövde all hjälp men du ville hjälpa alla
Så typiskt för sånna,
bröder som du, vi hade offrat allt vi ägde,
Men de försent nu.
I de armarna fanns ljus, kunde trösta vem som helst.
De e mörkare nu men ditt ljus är alltid tänt.

Du hade smärta och den allra värsta, jag visste inte och det förlåter jag mig aldrig för,
Vad är värt nåt när till och med änglar dör?

Jag talar till dig varje kväll, hoppas du hör mig.
Jag ser dig, du är vacker. Du ler,
du står där,
mitt framför mig.
Du berör mig, så, som du alltid gjort.
Låt denna mardröm vara över, och låt det gå fort.



Jag minns dagarna från förr, vi gick från dörr till dörr, hämta alla vännerna

Promenader genom byn, vi drunknade i djupa skratt.
Vuxenliv och ansvar, kunde aldrig komma ikapp.

Promenader genom byn, dagtid, nattetid.
Allt då var så enkelt, lättsamma sinnen.
Vi växte upp ihop, sida vid sida.
Vi hjälpte varandra så vi båda kunde skina.

Alla kvällar där i källarn, du jag och din bror, allt de där e borta men vet du va jag tror,
Du vaktar oss alla, du har oss i din hand
Jag kan känna energin, den är fin och den är varm.
Vi saknar dig som fan, du anar inte bror,
Den dagen vi ses igen, den dagen är stor

Sån fest vi ska ha, så mycket torskad tid vi ska ta,
Kan se allt framför mig, dansande änglar o inget som stör
Ge mina hälsningar till alla där uppe
O gör som du brukar, om dom tappar lusten
Lägg på ditt leende, ditt fett sköna garv,
Allt de där du äger, charmoffensiv
Här i mitt hjärta bror, du e alltid vid liv.


Du fanns här på jorden
För o strössla kärlek
Nu e du i himlen, o de e allt jag vet.
Frågorna lämnas, utan några svar,
Några foton och tankar, är allt jag har kvar.

På tjugofemman, in mot stan, när jag sitter i min ensamhet, dyker du upp, och viskar nåt, en hemlighet

Den e mellan dig och mig, ger mig styrka för stunden
Jag vet att du ser mig, jag ser dig tillbaka
Inte visste jag, var det innebar att sakna

Mina tankar går till dig, och hela din familj
Jag ska ta hand om din bror, va har man annars vänner till

Önskar att vi fått så, mycket mera tid, men här i mitt hjärta bror, du är alltid vid liv




Fri vers (Fri form) av Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-11-09 07:36



Bookmark and Share


    Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje
Tack. Fint att höra. Från ett hjärta till ett annat. Så bygger vi en bättre tillvaro. Ta hand om dig.
2020-11-09

  siv birgitta.a. VIP
det var fint tänkt och skrivit tack ,det går rakt in i hjärtat tack
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Erik Gustav Svärd den Tredje