Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M-dikt

Maja minns Mirandas mat.
Miranda minns Mogens Martinsson, Mirandas maskulina man.
Mums mimar Maja; mackorna
med majonnäsklickar, majskolvarna med mjukt margarin, marängerna...
Musklerna, mumlar Miranda, Mogens muskler.
Miranda minns mer; midsommar med midsommardans, månskenspromenad, madrass med marängsmulor,
magnifik morgon.
Maja mumsar, Miranda mumlar.
Minnenas mångfacetterade målningar...




Bunden vers (Annat versmått) av Cikoria Blå VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-09 09:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Många mysiga m-ord:)
2020-11-10

  stormengudrun VIP
Tänk så olika vi minns saker - mumsigt! :-)
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP