Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1 Korintierbrevet 3:11


FRÅN GRUNDLURAD TILL GRUNDMURAD

Stadga, stabilitet

Grundtrygghet, fundament

Större lycka har jag

aldrig någonsin känt

Kan för pengar ej fås

Ej med gärningar nås

Grundmurad blott av nåd

Det är mitt element

 

LARZ GUSTAFSSON 9/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-11-09 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP