Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödshotet

 

Dödshotet kvarstår,

Mot den jag vill själv vara

Mot den identitet som jag själv vill bära

 

Känn dödshotet mot dig som fakta

 

Du är hotat till livet för den du är!

Du är hotat till livet för din religion!

Du är hotat till livet för dina tankar!

 

Dödshotet är ditt öde!

 

Den aldrig kommer från Gud

Den aldrig kommer från ett djur

Den aldrig kommer från utomjordningen

 

Utan den kommer från en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-11-09 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP