Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon ger dig plötsligt en hård knuff

förhappandes där du står för dig själv
Genast så snurrar du runt medan du reagerar
Vad fan tror du att du håller på med
Är du inte riktigt klok eller, för vem fan tror du
att du är egentligen
För du var mig en tuff jävel
Sedan tar du bara tag i henne och kramar om henne
med ett stort leende
Kul att få se dig igen, min älskade vän
Du är väntad
Kom igen nu så drar vi vidare då kvällen ännu är ung...

Ken Cassel
9/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel