Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

strålas

 

av sol

mellan moln

du i varje stråle

 

inte svårare än så




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-09 11:27



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Kort och underbar.
2020-11-16

  AiA Maria den fria
Så...just så...enkelt...naturligt...flöde...
strålar...i nu

Tack!
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö