Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enighet

 

 

när du sårad av andra blir

låt det inte skymma din syn

tänk på det som ändå förblir

låt dig inte dras ner i dyn

 

livet har så mycket att ge

låt ej hatet vinna striden

tänk på att aldrig överge

du vinner alltid tiden 

 

låt hjärtats röst få tala

känn frihetens vingar 

tonernas ljuva skala

röster som klingar

 

för samförstånd och fred

vi enigt ställer oss bakom

ingen längre kan va' vred

det är inte längre vi och dom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-09 14:55



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nej tacka vet jag ett rejält gräl där ingen ger sig, det rensar luften. Nej du, jo du, NEJ DU, JO DU! ;-)
2020-11-09

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Ibland får man svälja sin kränkthet och gå vidare. Det är så lätt gjort att en konflikt trappas upp och att hätskhet cementeras.
2020-11-09

  ULJO
Bra text. Bra tema

Gillar

"livet har så mycket att ge
låt ej hatet vinna striden
tänk på att aldrig överge
du vinner alltid tiden"
2020-11-09

  BenGust VIP
Det ovidkommande och approach med fokuset fel inställt stjäl ofta energi. Det gäller att kunna sålla bland det som leder fram till fred, frihet och samförstånd.

2020-11-09

  Solstrale VIP
Snyggt fångat om att hålla siktet på glädjen och inte låta något svärta den!
2020-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i dagen!
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP