Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan sommar kommer igen.


Nya kompositioner

Sommaren blandar sig med utopin
tiden rinner mellan händerna
värmen visar sig vara en gåva
en varm omfamning i skuggan

ligger på rygg i parken
solen kastar sina strålar i oändlighet
sommarvindarna leker tafatt med barnen
i trädens sus hörs inte ropen

himmeln når till marken
låter mina händer nudda vid dess gräns
formar en ny komposition
nya toner för en ny värld




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg