Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många frågor få svar



Kvinnogestalten

påtade bland ett

otal sinneminnen

gjorde en touch-down

fortsatte sen tråla

efter nya bekantskaper



men fick mestadels

gira undan för ett

stimmigt och starkt

pulserande nätkosmos

med för många frågor

och alltför få svar




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-09 15:25



Bookmark and Share


  Margit Grell
När ett sökande i kosmos kan bli till kaos.
2020-11-10

  Öknens Ros VIP
I nätet sitter många fula fiskar.
2020-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Det finns många fula fiskar under ytan!
2020-11-09

    Lena Staaf VIP
Vissa trålar innehåller några som är hala som ålar. Knepig nätnavigering!
2020-11-09

  Elinor Sörensson VIP
Ja, i den trålen kan en och
annan ful fisk fångas.
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP