Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Allmängiltigt om kärleken...


DÄR DU ÄR

 

där vind bär

och rönnbär

skata och kråka

sidensvans pingla

i grenen dingla

 

där sol är

kärleken här

som frukt nu bär

för skata och kråka

som råkas

 

där hav är

och vågen bär

både gås och svan

är kär där

flyger i sin ban

 

där du är

sann saknaden tär

förgås och försvann

vara kära i varann

flyger högt i varsin sfär

 

obesvarad olycklig kärlek

för den som har erfarenhet 

den precis detta vet... ... ...

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-09 15:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
För fåglarna verkar allt vara så enkelt, de kommer flygande två och två, men vi vet egentligen inget om deras själsstrider innan.
2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP