Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

Nyfiket kastar jag mig ut.
Benen darrar ostadigt.
Sorgen viskar stadigt.
Vänd inte tillslut.

Jag sätter mig ner.
Värme forsar genom kroppen.
Nej, detta var droppen.
Jag både vill och inte vill orka mer.

I stormens öga snurrar allt runt.
Osäker och rädd.
Snälla, låt mig bli ledd.
Detta känns inte sunt.




Fri vers av SaraSt
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-11-09 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt