Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringrostigt

Orden som förr trillade ut så lätt
hamnar nu på något konstigt sätt
inte fullt lika enkelt och snyggt på pränt
Undrar vad det är som hänt?

Svadan och kreativiteten har fastnat på något sätt
i tankar och demoner jag inte tidigare sett
nu gäller det att vara otydligt naken
i sättet att skriva om saken!




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-09 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter