Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck this...

Sikta
Skjut

Träffa rätt

Skriker..

Skadeskjutna vingar

Finns ingen väg ut

Cirklar runt

Faller

Ser inget slut





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-09 20:02



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Den här var väl inget bra, Nina då jag inte fattar någonting?
Kanske den förknippar något som du har skrivit tidigare?
2020-11-10

  Bjarne Nordbö
kram.
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish